Тренировки

  1. 1

Кондиционни тренировки

Защо точно кондиционни тренировки? Човешкото тялото е комплексен организъм, който има много и разнообразни нужди за да работи оптимално. Поддържането на активен начин на живот е един от факторите повлияващ позитивно нашата сложна физиология. Кондиционните тренировки са един от най-оптималните методи за всеобхватното поддържане на нашето физическо здраве, укрепване на скелетно-мускулната структура, изграждане на мускулна тъкан, топене на излишните мазнини, подобряване на анаеробната и аеробна работа на организма, понижаване на нивата на стрес, поддържане на идеална фигура, както и постигане на високи спортни резултати. Може би се питате как прави всичко това?! Ами, просто е! Тренировките са създадени по начин, който провокира тялото да развие и подобри своя баланс, статична издръжливост, сила, силова издръжливост, експлозивна сила, ускорение и не на последно място, гъвкавостта на телесната рамка! Също така, движенията са натурални за човека, взаимствани от най-различни спортове и дневни рутини. Да, всичко това! Все пак ние не се задоволяваме с ДОБРО, а само с НАЙ-ДОБРОТО! Не се колебайте и се присъединете към нас! Ние гарантираме вашето задоволство и добри резултати!

  1. 1

Functional Tae Bo

Functional tae bo включва упражнения за обща физическа подготовка със собствено тегло (лицеви опори, клекове, бърпита, коремни преси и различни вариации на подскоци). Освен това в тренировката са включени комбинации от удари с ръце и крака често срещани в бойните спортове – бокс и кикбокс. Всяка една тренировка е различна и разработена от мен, като също така за повече настроение и мотивация се тренира на специално миксирана музика. Functional tae bo е за всеки: мъже, жени, деца, напреднали и начинаещи, активни и не чак толкова активни спортисти и хора водещи активен начин на живот! Тренировката е подходяща, както за регулиране на теглото, така и за изграждане на мускулна маса и тонус! Заповядайте да потренираме заедно !

  1. 1

БиС – Благотворителност и Спорт

Провеждаме безплатни аеробно-анаеробни тренировки на открито (2 пъти седмично във Варна и 1 път седмично в София) за хора от всякакви възрасти – сряда и събота! На голям успех се радват и благотворителните кампании, които правим всеки месец! Насочваме усилията си предимно към домове за деца, лишени от родителски грижи; сираци и старчески домове, като в акциите взимат участие хора от цялата страна.