Възстановяване

Възстановяване

Какво е възстановяване?

 

 

 

 

Възстановяването е наизмена част от тренировъчния процес.

По-просто казано, това е времето, необходимо за ремонт на уврежданията на тялото, причинени от тренировки  или пренатоварвания.Това включва възстановяване на:

  • производство на енергия ензими вътре мускулни влакна
  • въглехидрати магазини в мускулните клетки
  • ендокринни и имунни системи

През възстанови, мускулите трябва да се увеличат протеините в тяхната цялостна структура, която да подобри силата, попълване и увеличаване на енергията магазини и увеличаване на количествата на ензими за подобряване на прага на млечна кисилина.

Препоръчвам ви един от най-модерните методи за възстановяване чрез Криотерапия в Cryo Heal Bulgariа.

Cryo Heal Bulgaria е здравен център от ново поколение. Той съчетава в себе си услуги насочени към активния човек, търсещ по-добро здраве, бързо възстановяване след физически натоварвания или травми, подобряване на параметрите на общото си здраве, както и оптимизиране на своите резултати. В сърцето на нашите предложения седят най-новите иновации и методики в областта на студолечението, кинезитерапията, спорта и активната диетология. Посредством най-модерната и единствена по рода си в България Криотерапия, центъра спомага ефективното възстановяване и оптимизиране на всички функции на организма. Съпътстващата апаратура и специалисти допълват нашите предложения за да се създаде комплексна среда за подобряване на Вашето активно здраве.

Повече информация за предложенията на центъра можете да намерите като натиснете бутона по-надолу или като позвъните на :

тел., 0895 533055

Cryo Heal

Добавки

Неизменна част от възстановяването са хранителните добавки!

 

 

Ready for Lifе или Бъди готов за живот.

Ready for Life е за хората, които знаят колко важно е да водят активен и здравословен начин на живот.

Ready for Life ще бъде мястото, където можете да намерите най-яките марки хранителни добавки, спортна екипировка и аксесоари на най-добра цена и не на последно място специално отношение за всеки един от Вас. Независимо дали търсите популярна марка или нещо по-нестандартно ние ще ви го осигурим.

Време е да споменем и думата „Промоции”. Когато става дума за „Промоции”, те ви гарантират, че ще променят тотално представите ви за ИЗГОДНИ ЦЕНИ.

Ready for Life се погрижи и за тези от Вас, които предпочитат традиционното пазаруване. Можете да посетите физическия магазин Ready for Life, на адрес: гр. София, Студентски Град, бул. Акад. Борис Стефанов №4, от Понеделник до Петък – 10:00 – 19:00ч., Събота – 11:00 – 19:00ч. Всеки един от консултантите с готовност ще отговорят на всички ваши въпроси.

Ready for Life